11 Çocuk Gelişimi Öğrencileri Yeni Nesil Masal Kahramanları Tiyatro Gösterisi

11/C sınıf rehber öğretmeni ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni olan Hülya Zengince ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi  Öğretmeni Emel Altun 'Gülerken Güldürelim ' adlı sosyal sorumluluk projesi ni başlattı.

Projede 11/C  öğrencileri ve Hülya Zengince'nin metnini  yazdığı  'Yeni Nesil Masal Kahramanları' adlı tiyatro gösterisine 20 Şubat'tan bu yana provalar yaparak hazırlanıldı. Kostüm ve aksesuarları proje sorumlusu Hülya Zengince ve sınıf öğrencileriyle birlikte hazırladı. 10 Nisan 13.30 da ilk gösterimi olan tiyatro Pazartesi,Salı ve Perşembe günleri öğleden sonra 2 oturum olacak şekilde planlandı. Bilet almak gönüllülük esasına dayanıyor. Proje ekibi tiyatrodan elde edilen tüm geliri depremzelere göndermeyi hedefliyor. İlk gösterimini kendi okuluna yapan proje ekibi, okulumuz Uygulamalı anaokulu öğrencilerine ve civarda olan ilkokul, ortaokullara da gösteriyi yapmayı amaçlıyor. Proje sayesinde öğrencilerde sanata karşı duyarlılık estetik ve yaratıcılık duygusunu arttırmayı, yardımlaşma ve dayanışmayı artırmayı, işbirliği yapan, iletişim kurabilen, empati yapabilen bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Proje ekibine başarılar diliyor ,ve daha büyük kitlelere ulaşmasını temenni ediyoruz.

Yayın: 10.04.2023 - Güncelleme: 10.04.2023 09:13 - Görüntülenme: 511