Pandemi Döneminde Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları

Yeşilay'ın bağımlılıkla mücadele çalışmalarının güçlendirilmesi adına; öğrenci ve öğretmenlerin  https://uzaktanegitim.yesilay.org.tr adresi üzerinden Yeşilay Eğitim Portalı'na yönlendirilmesi ve EBA djijital kütüphanesine yüklenen videoların öğretmen, öğrenci ve velilere duyurulması talebi, ilgi yazı ile Müdürlüğümüze  bildirilmiştir.

Bu kapsamda; Yeşilay tarafından geliştirilip güncellenerek EBA ile entegre edilen, etkileşimli içerikler, videolar ve animasyonlardan oluşan "Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı Uzaktan Eğitim Platformu'nun"  Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun halde, tamamen ücretsiz olarak ve gönüllülük esasına GÖRE YAPILACAKTIR.

Yayın: 03.06.2021 - Güncelleme: 03.06.2021 14:18 - Görüntülenme: 556