Ulusal Resim Yarışması

Diyarbakır ili Kayapınar ilçesi Mevlana İlkokulu Müdürlüğü tarafından Türkiye geneli resmî/özel ilkokul öğrencilerine yönelik "Güneş Kadar Sıcak Kalpler İçin Can Dostlarımıza Bir Avuç Merhamet" konulu resim yarışması düzenleneceği ilgi yazı ile bildirilmektedir.

Söz konusu etkinliğin; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na,  ilgili Yönerge'nin 5 inci maddesinin on birinci fıkrası hükümlerine ve yürürlükteki diğer tüm düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, ilgi yazıda belirtilen hususlara titizlikle uyularak, denetimleri ilgili Okul müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, gönüllülük esasına göre, ücretsiz olarak yapılacaktır.

Yayın: 06.07.2022 - Güncelleme: 06.07.2022 14:51 - Görüntülenme: 290