Siyer-i Nebi Yarışması

Anadolu Gençlik Derneği tarafından 03.05.2021-04.062021 tarihleri arasında Türkiye geneli tüm resmî/özel eğitim kurumlarında öğrenim gören ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik çevrim içi olarak "Siyer-i Nebi" yarışması düzenlenecektir.

Grafiti  Tasarım Yarışması

Değerli çalışma arkadaşlarımız,

2018 yılında, 18.8 milyon ton gıdayı çöpe attık! Bu kadar gıdayı çöpe taşımak için tam 625 bin çöp kamyonu kullanıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı olarak Tarım ve Orman Bakanlığımızın gıda kaybı ve israfını azaltmak için yürüttüğü Gıdanı Koru kampanyasının destekçileri arasında yer alıyoruz.

Sizleri de www.SofranaSahipCik.com adresine girerek, gıda kaybı ve israfıyla mücadele etmek için söz vermeye ve bu konudaki farkındalığınızı sevdiklerinizle paylaşmaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla,

Milli Eğitim Bakanlığı

Nis

Artvin İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Artvin Çoruh Üniversitesi iş birliğinde, 21-22-23 Haziran 2021 tarihlerinde Bakanlığımıza resmî/özel eğitim kurumlarında görev yapan öğretmen ve öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak "Uluslararası Covid-19 Sürecinde Eğitimde Yeni Normlar Kongresi 2" konulu "Covid-19 Sürecinde Eğitime Bakış" kongresi düzenleneceği  ilgi yazı ile bildirilmiştir.

2020/2021 ZEHRA EMİNE ÖÇGÜDER MTAL OKUL TANITIM FİLMİ VE AFİŞLERİ

UYGULAMA ANASINIFIMIZ öğrencilerinden Yaşlılar Haftası etkinlikleri

Türk Hava Kurumu Faaliyetleri (Bağış Toplama)

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün  yazısı ile, Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığının; 2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu ve Ankara Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünün olur yazısı kapsamında,  31/12/2021 tarihine kadar, Türkiye geneli resmî/özel eğitim kurumlarında, Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığının yetkilendirdiği kişiler eliyle gerçekleştirmek istediği bağış toplama faaliyetine gerekli ilgi ve hassasiyetin gösterilmesi gerekliliği bildirilmektedir.

Anaokulu Öğrencilerimiz Okulu İstiklal Marşı ile açtı !

Ock

Okulumuz lise binası tesisi için 12/07/2019 tarihli ve 30829 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Sıfır Atık Yönetmeliği'nce Sıfır Atık Yönetim Sistemi'ni kurarak Sıfır Atık Belgesi'ni almaya hak kazanmıştır. Belge Son Geçerlilik Tarihi: 31/12/2025

Yılbaşında Koronavirüs Tedbirlerine Sıkı Denetim

İçişleri Bakanlığının  81 İle Valiliğine Yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili ek genelge gönderdi. Genelgede hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının önümüzdeki hafta içi yılbaşı akşamını da kapsayacak şekilde 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 21.00'den 4 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 05.00'e kadar uygulanacağı hatırlatıldı.

MEB, 2021 YARIYIL MAZERETE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME KILAVUZUNU YAYIMLADI

9. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün ilgi yazısı ile ''Server Yaşam Vakfı'' tarafından 18.01.2021 - 05.06.2021 tarihleri arasında  Türkiye geneli tüm resmi/ özel ilkokul, ortaokul ve lise  öğrencilerine yönelik, ''9. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması" düzenleneceğini, söz konusu etkinliğin duyurusuna  http://ogm.meb.gov.tr/www/yarisma/kategori/19 linkinden ulaşılabilecek olduğunu bildirmektedir.

Nis

Çocuklarımızın, Türkiye'yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğinize, ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacağınıza inancımız tamdır.

Başta çocuklarımız olmak üzere bütün vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Nis

Her zaman gönlümüzde yaşayacak aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere inanarak emanet ettiği Cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır. Çanakkale Zaferiniz kutlu olsun aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz.