Haz

Destekleme ve yetiştirme yaz dönemi kursları başvuruları başlıyor!!

Haz

"Şehrimiz Kocaeli" ders kitabı yayınlandı!!

Haz

UYGULAMA ANASINIFIMIZ ÖN KAYIT DÖNEMİ BAŞLADI!!

GRAFİK TASARIM VE AİLE VE TÜKETİCİ ALANLARIMIZIN ORTAK TÜKETİCİ HAKLARI BROŞÜRÜ

Haz

ZEHRA EMİNE ÖÇGÜDER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ UYGULAMA ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN 23 NİSAN KUTLAMALARI

Haz

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI BAŞLIYOR!!

Aşağıdaki linklere tıklayarak Hayat Boyu Öğrenme tanıtım videolarını izleyebilirsiniz.

site linki: https://www.eba.gov.tr/hbotv

Haz

Yeşilay'ın bağımlılıkla mücadele çalışmalarının güçlendirilmesi adına; öğrenci ve öğretmenlerin  https://uzaktanegitim.yesilay.org.tr adresi üzerinden Yeşilay Eğitim Portalı'na yönlendirilmesi ve EBA djijital kütüphanesine yüklenen videoların öğretmen, öğrenci ve velilere duyurulması talebi, ilgi yazı ile Müdürlüğümüze  bildirilmiştir.

Haz

zehra emine öçgüder mtal uygulama anasınıfı okul dışarıda günü

May

Değerli meslekdaşlarımız, öğrenci rehberlik ihtiyaçları anketini, öğrencilerimize daha iyi hizmet verebilmemiz için, 4 Haziran 2021 CUMA günü saat 24.00 e kadar dondurmanızı rica ederim.

ÖĞRENCİ REHBERLİK İHTİYACI BELİRLEME ANKETİ (RİBA) (Lise-Öğretmen Formu) için tıklayınız.

May

Değerli veliler, öğrenci rehberlik ihtiyaçları anketini, öğrencilerimize daha iyi hizmet verebilmemiz için, 4 Haziran 2021 CUMA günü saat 24.00 e kadar dondurmanızı rica ederim.

ÖĞRENCİ REHBERLİK İHTİYACI BELİRLEME ANKETİ (RİBA) (Lise-Veli Formu) için tıklayınız.

May

Değerli öğrenciler, öğrenci rehberlik ihtiyaçları anketini, size daha iyi hizmet verebilmemiz için, 4 Haziran 2021 CUMA günü saat 24.00 e kadar dondurmanızı rica ederim.

ÖĞRENCİ REHBERLİK İHTİYACI BELİRLEME ANKETİ (RİBA) (Lise-Öğrenci Formu) için tıklayınız

May

UNESCO tarafından anma ve kutlama yıl dönümleri arasına alınan Ahi Evran'ı ve yüzlerce yıldır bu topraklarda Ahilik geleneğini yaşatmış tüm esnaf ve sanatkarlarımızı rahmetle yad etmek, Ahilik Teşkilatını ve Ahilik İlkelerini dünyaya tanıtmak, Ahilik Teşkilatının "Halka hizmet, Hakka hizmet anlayışı" ile Anadolu ticaretinin ve sanat dallarına sağladığı katkıları gelecek nesillere aktarmak amaçları ile 2021 yılı boyunca yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli faaliyetler tertiplenmesine karar verilmiştir.

Bu kapsamda, eğitim çağındaki çocukları kalıcı eserler bırakmaya özendirmek, Ahilik konusunda bilgilendirmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak amaçlarıyla Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Liseleri bünyesinde mesleki eğitim alan öğrenciler ile Mesleki Eğitim Merkezleri öğrencilerini (Hazırlık, 9. 10. 11 ve 12. sınıflar) kapsayan "Ahi Evran" ve "Ahilik" ana temasında "Yardımlaşma ve Adil Paylaşım" konulu bir resim yarışması düzenlenmesi ilgi yazı eki Makam Oluru ile uygun görülmüştür

Uygulama Anasınıfı öğrencilerimizden Polis Haftası Kutlamaları

ACMUN 2021 Model Birleşmiş Milletler Konferans

Ankara ili Çankaya ilçesinde faaliyette bulunan Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesi tarafından 07.05.2021-09.05.2021 tarihleri arasında Türkiye geneli ve Uluslararası düzeyde ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören lise öğrencilerine yönelik''Model Birleşmiş Milletler Konferansı'' (ACMUN 2021 ANKU Collage Model United Nations)  etkinliği düzenleneceği ilgi yazı ile bildirilmektedir.

23 Nisan Online Satranç Turnuvası

Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu Denetçiliği Kurumunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında, 17-20 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planladığı "23 Nisan Online Ombudsmanlık Satranç Turnuvası" ilgi yazı ile bildirilmiştir.