Eyl

9. Sınıfa başlayacak öğrencilerimize yönelik "Liseye Hoş Geldin" kitapları hazırlandığı ve  "https://ogmmateryal.eba.gov.tr/liseye-hosgeldin" web adresinde yayımlandığı ilgi yazı ile

2022 SORUMLULUK SINAVLARI

Eyl

OKUL KANTİN İHALEMİZ  13.09.2022 TARİHİNDE SAAT 11.00!DA YAPILACAKTIR !!!!

Eyl

MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA ALANA/DALA GEÇİŞ, TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ e-KILAVUZU 2022 yayınlandı.

Eyl

Enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmaktadı

Ağu

DERİNCE HALK EĞİTİM MERKEZİNDE MEZUN ÖĞRENCİLER İÇİN DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI AÇILIYOR.

ÖĞRENCİ BAŞVURULARI 27 AĞUSTOS-2 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA E-KURS MODÜLÜNE E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.

Ağu

Bakanlığımıza bağlı resmî ve özel okullar tarafından  10, 11 ve 12 nci sınıflarda öğrenim gören öğrencilere, halk eğitimi merkezleri tarafından ise örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlara  yönelik yıllık destekleme ve yetiştirme kurslarının  05 Eylül 2022 - 09 Haziran 2023 tarihleri arasında açılacağı bildirilmektedir.

Ağu

9-10-11-12 SINIFLARIMIZIN DİKKATİNE !!!!

E-OKUL BİLGİ GÜNCELLEMELERİ İÇİN OKULA GELMENİZ GEREKMEKTEDİR.  E-okulda yer alan bilgilerde değişiklik olması durumunda lütfen okulumuza gelip bilgi güncellemesi talep ediniz.

Ağu

Okulumuz 9. sınıf öğrencilerimizin velileriyle birlikte okulumuza gelip ' Öğrenci kayıt zarfı'  doldurmaları, bilgi almaları ve kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Ulusal Resim Yarışması

Kurban Bayramı Programı

(Kent Bayramlaşması)

Tem